Instagram

Vraag jouw volgers in een video of bericht om jouw actie te ondersteunen. Gebruik goede hashtags zodat je vindbaar bent.

Facebook

Verander je profiel en omslagfoto naar een beeld van jou in actie. Vraag mensen jou te steunen, en help ze naar jouw actiepagina!

E-mail

E-mail is nog steeds een sterk middel om jouw vrienden in een persoonlijk bericht uit te dagen jouw actie te ondersteunen.

Bellen

Hoe leuk is het om je vrienden persoonlijk te spreken? Maar als druk baasje lukt het je niet altijd om met elkaar af te spreken. Dat je een actie aan het voeren bent is dus een mooie aanleiding om je vrienden gewoon weer eens te bellen. Fijn bijpraten en ze op de hoogte te brengen van jouw actie en jouw persoonlijke motivatie.

Linked-In

Breng je zakelijk netwerk op de hoogte van jouw actie. Het gebeurt geregeld dat een bedrijf in het promotionele budget geld heeft gereserveerd om een goed doel te steunen. Het Sikkelcelfonds heeft de ANBI-status en dat is ook nog eens fiscaal interessant voor een bedrijf. Hier helpen we je graag mee op weg. Misschien kan jouw huidige werkgever iets voor je betekenen?

Vloggen of Bloggen

Met vloggen en bloggen breng je, bijvoorbeeld op YouTube, je volgers op de hoogte van wat jou zoal bezighoudt op een dag. Blog of Vlog over de actie die je bent begonnen en help jouw volgers naar jouw actiepagina!